sogging away..

So I was sogging, or sebbing in englisch (SOG =studie ontwijkend gedrag, SEB= study evasive behaviour) and found some nice links..
 
from myrte I got:
 
 
which is a link to a topic on a ‘Lost’forum..which you should definatly read if you’re into the hit tv-series ‘Lost’
 
 
is the name of the forum and if you know the series you could easily lose several hours in there.
 
And for all of you who read Dutch:
 
 
There is an article in there about coping with family-conflicts
 
And also a funnny quote about bread, demonstrating how statistics and correlations are misinterpreted and misused:
 
quote:
een doordenker?
Brood is levensgevaarlijk

Enig onderzoek leverde een resultaat waar iedereen even bij stil zou moeten staan: * Meer dan 98% van de gedetineerden zijn broodgebruikers. * Meer dan de helft van alle kinderen die opgroeien in een broodgebruikende huishouding presteert onder het gemiddelde op school. * In de 18de eeuw, toen vrijwel alle brood nog in grote hoeveelheden thuis werd gebakken en het voornaamste voedingsmiddel was, lag de gemiddelde levensverwachting onder de 50 jaar; de zuigelingensterfte was onaanvaardbaar hoog; veel vrouwen stierven in het kraambed; ziekten als tyfus, gele koorts en griep velden hele naties. * Meer dan 90% van geweldsdelicten wordt begaan binnen 24 uur na het nuttigen van brood. * Brood wordt gemaakt van een substantie, deeg geheten. Uit onderzoek is gebleken, dat een kleine hoeveelheid, als een pond deeg een muis kan laten stikken. De gemiddelde broodeter eet meer brood dan dat in een maand. * Primitieve stammen, die zich niet voeden met brood, hebben bijna geen last van kanker, alzheimer, parkinson of osteoporose. * Broodgebruik is verslavend gebleken. Proefpersonen die geen brood kregen, maar alleen water, smeekten al na 2 dagen wanhopig om brood. * Brood heeft een stepping stone-effect naar andere verslavende producten en al gauw grijpt de gebruiker naar zaken zoals: boter, kaas, jam, pindakaas, hagelslag en zelfs plakken koud vlees. * Zuigelingen kunnen stikken in brood. * De meeste broodverslaafden weten het onderscheid niet tussen significante wetenschappelijke feiten en onbeduidend statistisch geleuter. In het licht van deze angstaanjagende gegevens zijn de volgende maatregelen aan te raden: – Geen verkoop van brood aan minderjarigen. – Een landelijke campagne "Zeg NEE tegen brood", met Tv-spots advertenties, bumperstickers, aanplakbiljetten en demonstraties op verkooppunten. – Extra fiscale toeslagen op alle broodproducten, met het oog op te verwachten afname van de volksgezondheid en andere gevolgen van de broodverslaving. – Het openlijk aanprijzen van broodproducten verbieden. – Rondom scholen moeten broodvrije zones worden ingesteld.

 
heheh..guess we’ll just start having brinta for breakfast from now on…
 
 
 
Advertisements
This entry was posted in Funny Links. Bookmark the permalink.

2 Responses to sogging away..

  1. Unknown says:

    Niet vervelend bedoeld hoor, maar ik vind dat artikel over omgaan met familieconflicten enorm geneuzel!Geef mij dan maar dat fijne brood artikel :p

  2. Flora says:

    Ik vind brood ook alleen maar aanvaardbaar in de meest volkorenachtige hoedanigheid, brood is eigenlijk een inderdaad verslavend vulmiddel dat oproept tot andere onnodige vulmiddellen ik ben het daar helemaal mee eens.Men voelt zich(weet dit uit eigen er- varing) veel beter met een vis  vlees groente combie, erg lekker, je word er niet suf van je valt af als de beesten,Je kan er van eten zoveel als je lust. Er zit toch meer waarheid in deze satire als je denkt.
    Uw voedings consulente Arufood

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s